babablog.hu

Jó tudni…

Honlapunkon lehetőség van ún. sablon grafikás és egyedi kinézetű babablogból választani. Ezek a babablogok egy már jól bejáratott, kitapasztalt honlapszerkezetre épülnek. Tehát a váz mindegyik blogon ugyanaz, csak a grafika változik. Lássuk mit is tud egy babablog. Mindamellett, hogy híreket, infókat szerkeszthetsz, fényképpel is illusztrálhatod írásaid. Képgalériájába annyi képet tölthetsz, amennyit csak akarsz. Ha vannak videóid is, amiket eddig csak otthon nézegettél és nem tudtad megmutatni a rokonoknak, barátoknak, a babablogra ezeket is feltöltheted. A látogatók hozzászólhatnak egy-egy hírhez, vagy videóhoz. Mi egy teljesen üres honlapot adunk át, amit egy könnyen kezelhető admin felület segítségével tudsz feltölteni sok-sok adattal és máris kész a saját babablogotok.

 

Néhány szó a sablon grafikás honlapról

Ezt a lehetőséget azoknak találtuk ki, akik egy kicsit spórolni szeretnének a végösszegből. A grafikán helye van a felírandó szövegnek és a gyermek/gyermekek képeinek. Honlapunkon lehetőség van 5 fiús, 5 lányos és 5 unisex kinézet közül választani. A sablon grafikán változtatni nem lehet.
A sablonokat ide kattintva tudod megnézni.

 

Néhány szó az egyedi grafikás honlapról

Előre egyeztetett elképzeléseid alapján készítjük el a tervezetet. Ha nem sikerült elsőre olyat tervezni, amilyet szerettél volna, lehetőség van javítást kérni. A javítást visszaküldjük és csak akkor állunk neki a programozásnak, ha jóváhagytad azt. Ha jóváhagytad a tervezetet, a programozás is készen van, nem áll módunkban semmilyen további módosítást végezni a grafikán. Ha mégis el kell végeznünk valamilyen módosítást, akkor külön, egyedi árat számolunk fel.

 

Mit tartalmaz egy babablog?

Egy domain elhelyezést a tárhelyen.
Egy adatbázist, ahol tudod szerkeszteni a blogod.
Három darab e-mail címet, természetesen te adod meg a címeket.
Plusz 100 MB tárhely a levelezésnek.

Ha kéred a babablogodat egy facebook-modullal összekötjük a saját fb-profiloddal, így a facebook-os ismerőseid látni fogják, ha frissítetted a blogod.

 

Mennyi képet, videót tölthetek fel a honlapomra?

Annyit amennyi elfér az általad választott tárhelyen. Ha véletlenül túllépted ezt a határt, szólunk és megbeszéljük, hogy akarod-e növelni a tárhelyedet és mennyivel.

 

Rendelés menete

Honlapunkról közvetlenül el tudod nekünk küldeni a megrendelést. Ha az Árak, rendelés menüpontot megnyitod, egy űrlapot fogsz találni. Ha előzőleg már megnézted a sablonokat és választottál, jegyezd meg a bal felső sarkában található kódot, mert a kettes pontnál kelleni fog. Hármas, négyes, ötös pontot értelemszerűen kell kitölteni. A hatos pontnál ki tudod választani a domain nevet (pl. www.valamixx.hu). Ha az a név, amit szeretnél foglalt, találj ki másikat, addig próbálkozz, míg el nem tűnik a „domain név foglalt” felirat. A hetes pontnál fontos, hogy az e-mail címet és a telefonszámot is megadd, mert a megrendelő elküldése után egy-két nappal felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, hogy leegyeztessük a babablog elkészítésével kapcsolatos dolgokat.

 

A babablog árainak összetétele

A babablog ára három részből tevődik össze:

1. Grafikai tervezés és programozás

Sablon grafikás weboldal ára: 35 000 Ft
Egyedi grafikás weboldal ára: 45 000 Ft

2. Domain regisztráció díja

Domain regisztrálási díjak:
.hu
domain 3000 Ft / db / 2 év
.eu domain 3000 Ft / db / 1 év
 
Domain megújítás ára
.hu -
2500 Ft / db / 1 év
.eu - 3000 Ft / db / 1 év

3. Tárhely díja (éves)

Kis csomag: 300 MB – évi 2900 Ft
Nagy csomag: 500 MB – évi 4900 Ft
Tárhelyeket a BitTartály biztosítja

Áraink az áfát nem tartalmazzák!

 

Fizetés menete

A domain név regisztráció költségével együtt a megrendelt weboldal teljes árának 50%-áról előlegszámlát adunk, amely összeget letétbe helyezünk a honlap végső átadásáig. Ha elégedett vagy az elkészült honlappal, akkor az elkészítési ár fennmaradó 50%-át számla ellenében kell rendezned. Ha az elkészült honlapot nem veszed át, akkor a befizetett előleg nálunk marad az elvégzett munka ellenértékeként. Ebben az esetben az elkészült munkát 30 napig áll módodban kifizetni, ellenkező esetben töröljük.

 

A babablog üzemeltetésének díjai

A babablog elkészítésének árában benne van a domain regisztráció díja – ami .hu esetén két évre szól, .eu esetén egy évre – és a tárhely éves díja. Ezeket a díjakat évente, illetve, ahogy lejárnak újra be kell fizetni. Minden lejárat előtt egy-két hónappal szólni fogunk, hogy ne érjen váratlanul, ne felejtsd el.

 

Mit kell tennem, ha nem szeretném tovább üzemeltetni a honlapot?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk. Akkor érdemes megszüntetni a blogodat, amikor már közeledik a domain neved lejárata. Persze hamarabb is megszüntetheted, de a domain és a tárhely éves díja ablakon kidobott pénz lesz.

 

Kérj árajánlatot

Ha teljesen új felépítésű honlapot szeretnél gyermekednek/gyermekeidnek, írj nekünk az info@babablog.hu címre és felvesszük Veled a kapcsolatot.

 

Kedvezmények

A Debrecenimami Kártyával rendelkező megrendelőinknek 10% kedvezményt biztosítunk. Egyéb kedvezménnyel nem vonható össze.

 

Adatvédelem

A babablog.hu üzemeltetője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel.
A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdésed van, amelyre a honlap Adatvédelem pontjában nem kapsz választ, kérjük, küld el az info@babablog.hu címre.

 

 Megrendelem

babablog.hu

Ha kérdésed van:
info@babablog.hu
+36 70 431 6161

Csatlakozz Te is hozzánk Facebook-os oldalunkon.

Készségfejlesztő Kifestő